banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Üzleti terveket díjaznak Háromszéken

A Junior Business Club Egyesület a hagyományos Üzleti Tervek Versenyét idén is megszervezi új köntösben, Startup Pitch Day név alatt.

A program idén a Startup Week Saint George alatt zajlik október 18-án szerdán 9:30 órától, a sepsiszentgyörgyi Babeș-Bolyai Tudományegyetemen.

A szervezők elmondása szerint érdekes élményben lesz része annak, aki ellátogat az egyetemre nézőként, de leginkább a zsűri által előzetesen kiválasztott 6–8 tervet bemutató fiatalnak lesz élmény és lehetőség, hogy elképzeléseire, üzleti ötleteire felfigyeljenek.

A győztes pedig jelentős díjakban részesül, amely cégalapításhoz és fejlesztéshez járul hozzá. A verseny díjai hozzájárulnak a csapat és az üzleti terv fejlesztéséhez, valamint a termék nemzetközi piacra juttatásához. A nyertes csapatnak Budapesten lehetősége lesz részt venni egy három napos startup mentor program a The Connect East Incubator és a Startup Women Competition Europe szakmai vezetőivel, valamint részt vehetnek egy budapesti Startup körúton. A négy napos Budapesti élményeket a Transilvania Tourist Service támogatja.  A nyerteseknek a Grand Hotel Bálványos két napos exluzív wellness pihenőt biztosít.

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?