Ismét borozva ismerkedhetnek háromszéki vállalkozók és érdeklődők

A Junior Business Club csapata  sokadik alkalommal szervezi meg az egyik legnépszerűbb kapcsolatépítő rendezvényét. A háromszéki térség formabontó borkóstolója szeptember 29-én zajlik Sepsiszentgyörgyön, az Óriáspince rendezvényteremben.

Az eseményen sikeres vállalkozók, aktív és fejlődni vágyó fiatalok, szakemberek, meghatározó gazdasági és társadalmi szereplők vesznek részt. A Wine & Networking program egy híd a ma és a jövő vállalkozó generációja között, hiszen az egyesület küldetése a baráti, üzleti, szakmai kapcsolatok kialakításában való segítség. A borkóstoló lehetőséget nyújt üzleti partnerségek kötésére, munkalehetőségek feltérképezésére, és potenciális vevőbázis elnyerésére.

A remek borok mellé különleges ételek és jó hangulat társul. A Kékfrankos Borház boraiból egy válogatást ízlelhetnek meg a résztvevők, az ízletes kísérőfalatkákat fiatal helyi termelők és az Óriáspince biztosítja.

A rendezvény sikerességét az is jelzi, hogy folyamatosan nő a résztvevők száma. Az eddigi visszajelzések alapján igény van ilyen jellegű rendezvényekre térségünkben. Az eseményre a helyek száma korlátozott. További információért látogassa meg a rendezvény Facebook-eseményét, a regisztráció pedig ezen a linken lehetséges.

A rendezvény támogatója Kovászna Megye Tanácsa, valamint a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság.

Kapcsolódók

Kimaradt?