banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Szakemberekkel vár az augusztusi háromszéki gazdasági műhelytábor

Augusztus 17-20. között 8. alkalommal szervezi meg a Junior Business Club a “Workshop” című gazdasági műhelytábort a csernátoni Malomkertben.

A tábor segít a szakmai továbbfejlődésben, támogatja vállalkozó szellemű fiatalok útját és lehetőségeket, hasznos tippeket és munkaeszközöket nyújt fiatal vállalkozóknak. A táborban lehetőség lesz részt venni interaktív előadásokon, műhelymunkákon, kapcsolatépítő programokon, szabadidős és sport tevékenységeken, emellett medence, dézsa, szauna is várja a táborlakókat – írja a lapunknak eljuttatott közleményben.

A műhelymunkák alkalmával a résztvevők két szakmai csoportra oszlanak, vállalkozói csoportos műhelymunka, valamint szakmai továbbfejlődést elősegítő csoportos műhelymunka. A regisztráció során lehetőség van választani. Az egyesület idén is gondoskodik a szakmai előadókról és trénerekről, hiszen a tábor szakmaiságát a délelőtti előadások alapozzák meg. A szervezők arra törekedtek, hogy olyan előadókat, szakembereket hívjanak meg a táborba, akik szakmájukat nap mint nap bizonyítják tevékenységükkel, emellett fontosnak tartják megosztani a tudásukat, tapasztalataikat másokkal is.

A táborban jelen lesz Battay Máté és Tóth patrik, a Business & Café tulajdonosai Budapestről. “Amikor megalapítottuk üzleti blogunkat, a Business & Cafét, egyszerű célok vezéreltek minket. Újítani, inspirálni, változtatni, segíteni. Ma sincs másképp, töretlenül támogatjuk azt a 200.000 olvasónkat, akik havonta megtisztelnek minket. A Golden Brothers Médiaügynökségünkkel a most indulótól a világcégekig segítünk kommunikálni, hangosnak lenni, nyomot hagyni.”

Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója (Székelyudvarhely) szintén előadást tart. “Gyerekként azt mondták a szüleim, hogy tanulj fiam, mert magadért tanulsz. Akkor nem tudtam, hogy a jövőmről beszélnek. Arra meg nem gondoltam, hogy az akkori jövő, a mostani jelen. Minden olyan alkalmat érdemes kihasználni, amitől több leszel és CSAK a tudásodtól tudsz többé vállni.”

Ficz Antal, a Fontium Training & Coaching tulajdonosa (Sepsiszentgyörgy): “Immár 13 éve tevékenykedem személyiség- és szervezetfejlesztőként. Különböző témájú tréningjeimen több ezren vettek részt. Számos cégnél, szervezetnél nyújtottam és nyújtok továbbra is szervezetfejlesztési szolgáltatásokat főképp tréningek és coaching formájában.”

Kállai Emánuel, Csíkszereda, a Growww Digital munkatársa: “Egy olyan világ foglalkoztat gyermeki kíváncsisággal, amely az önzetlenség elvén alapszik, nagyon szép üzleti modellel. Az érdeklődésem útján hamar eljutottam az online marketing világába. Saját vállalkozó és Startuper vagyok.”

Kolumbán Gábor, a Civitas Alapítvány elnöke és az Élő Szövet Alapítvány elnöke, Székelyudvarhely: “A Civitas Alapítvány és az Élő Szövet Alapítvány kuratóriumának elnökeként, alapítóként a helyi erőforrásokra alapozott fejlesztés módszertanát és gyakorlatát alkalmaztuk Székelyföldön. Közösségi vállalkozással értéket adtunk a hagyományos gyümölcsöknek a Székelygyümölcs mozgalom keretében.”

Nagy Hunor, a Powerhuni Team alapítója, Csíkszereda: “Nagy Hunor visszavonult testépítő világbajnok vagyok. Olyan szerencsés ember vagyok, aki 12 évesen keresztül a legszebb álmait élte a versenysportban. Jelenleg másokat segítek céljaik elérésében, legyen az jobb forma, egészséges élet vagy a világbajnokság színpada. Csíkszeredában oktatok, a Powehuni Team alapítójaként. Célom, hogy egy boldogabb társadalmat teremtsek magam körül. Ha kíváncsi vagy mivel jár a testépítés, melyek ennek a sportágnak az igazi nehézségei és hogy mi motivált engem ezeknek a céloknak az elérésében, tarts velem!”

Tánczos Levente-József pénzügyi tanácsadó, Csíkszereda: “A számok az üzleti világban félelmetes sárkánynak tűnhetnek, én a megszelídítésükben vagyok járatos. A számok érthetővé tételét tartom fő erősségemnek. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem pénzügyi tervek készítésében, nemzetközi controller képesítésem van és e mellett több mint tíz éve üzleti vonatkozású tantárgyakat tanítok az egyetemen.”

További információk ezen a honlapon vagy a következő e-mail címen érhetők el: hello@juniorbusinessclub.ro.

Kapcsolódók

Kimaradt?