Ünnepelt a Wizz Air: mazsorettek várták Váradi Józsefet a kolozsvári reptéren

Kereken 12 éve, 2004. május 18-án szállt fel a Wizz Air első járata. Az évfordulót Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságának kolozsvári bázisán is megünnepelték.

A kincses városban ebből az alkalomból landolt a Wizz Air egyik legjobb teljesítményű gépe, a 230 férdőhelyes Airbus A321-es, fedélzetén a légitársaság tulajdonos-menedzserével. Váradi Józsefet és utastársait mazsorettek fogadtak a repülőterén.

A Wizz Air vezetője az ünnepségen jelentette be, hogy az évfordulóra megújították a honlapjukat. Szavai szerint az utasok most már akár 30 másodperc alatt is tudnak jegyet rendelni a légitársaságtól. Váradi József közölte az is, hogy a cég növelni kívánja a járatai számát.

Kolozsvárról 2007 novemberében szállt fel az első Wizz Air-gép. Azóta a légitársaság folyamatosan bővítette a helyi bázisát. Kolozsvári flottájuk jelenleg négy gépből áll, a pilóták és légi kísérők száma elérte a 200-at.

A Wizz Air eddig közel hatmillió utast szállított Kolozsvárról 13 ország 23 városába. Júliustól öt újabb járatot indítanak a kincses városból, köztük egy belföldit is, Bukarestbe.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?