A CFR ajándéka: olcsóbban utazhatunk vonattal az ünnepek alatt

Jelentős árkedvezményekkel ajándékozza meg utasait a Román Vasúttársaság (CFR) a téli ünnepek alatt. A társaság csütörtöki bejelentése szerint több belföldi járat esetében is csökkentették december 13-tól a jegyek árát, az InterRegio járatokra érvényes jegyek és bérletek olcsóbbak lesz.

Az InterRegio néhány járatán akár 30-50 százalékos árkedvezményt is adnak. Másodosztályon például 40 százalékkal olcsóbban utazhatunk Nagyváradról Szatmárnémetibe, 30 százalékos engedménnyel Nagyváradról Kolozsvárra, 44 százalékossal Kolozsvárról Szatmárnémetibe, Bethlenbe.

A Székelyföldre tartó IR-járatok esetében a kedvezmény leginkább a bérleteseknek szól (például Tusnádfürdő-Brassó, Brassó-Szentgyörgy). Itt nézheti meg, mely járatokon utazhat olcsóbban. A CFR egyelőre nem közölte, meddig érvényes az ajánlatuk.

A CFR felhívja a figyelmet, hogy az ünnepi árkedvezményeket leszámítva alacsonyabb áron utazhatunk, ha oda-vissza (tíz százalék), előzetesen (10-25 százalék), hétvégi (15-35 százalék), csoportos (10-25-35 százalék), online (5 százalék) jegyet váltunk.

Mielőtt vonatra szállnánk, érdemes megnézni, változott-e a menetrend, az új ugyanis december 13-án lépett életbe.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?