Lehet, hogy a jövőben bérelhetjük az Apple Watchot

A főleg fotós felszerelések, illetve fitnesz trackerek bérbeadásával foglalkozó Lumoid bejelentette, hogy felveszi kínálatába az Apple óráját, így segítve az érdeklődők döntését az esetleges vásárlással kapcsolatban.

Jelenleg az Apple Watch nem található meg a kínálatban, de egy várólistán jelezni lehet az igényeket. A legdrágább, 10 ezer dollártól induló modell érthető módon nem bérelhető, viszont a Sport, és az acél tokozású kiadások igen. A 7 napra szóló bérleti díj összege függ a kinézett verziótól, de annyit már tudunk, hogy a Sport kiadás 45, a középkategóriás Apple Watch verzió pedig 55 dollárért vihető el - írja a Bitport.

Ha a termék megteszik a bérlőnek, akkor a vásárlás lehetősége is fennáll, mely esetben a bérleti díj egy bizonyos százalékát (a fenti eseteket alapul véve 25-30 dollárt) beszámítják a vételárba.

Az év elején indult Lumoid szóvivője úgy nyilatkozott, hogy minden elképzelésüket felülmúlta a vállalkozás eddigi sikere. Eddig több ezer terméket szállítottak ki az érdeklődőknek és az a tapasztalat, hogy a teszt időszak nagy arányban végződik vásárlással. Mivel a hordható eszközök, a fitnesz kiegészítők egy új termékkategóriát képviselnek, ezért a felhasználók számára vonzó lehetőség, hogy ne csak az üzletben, hanem huzamosabb ideig is kipróbálhassák a terméket vásárlás előtt.

Kapcsolódók

Kimaradt?