Olyan órát készít a Swatch, amit sosem kell tölteni

A Swatch vezérigazgatója meglepő nyilatkozatot adott: a svájci gyártó az Apple Watch riválisaként egy olyan okosórát ad ki pár hónapon belül, amelyet sosem kell tölteni. Androidosok és Windows Phone-osok használhatják majd.

A Bloomberg idézi azt a nyilatkozatot, amit a világ egyik leghíresebb svájci óragyártója, a Swatch vezérigazgatója adott. Nick Hayek egy interjúban jelentette be, hogy gőzerővel készítik az Apple Watch riválisát. A svájciak okosórája nem képes majd olyan sok mindenre, mint a cupertinóiak áprilisban megjelenő terméke, de olyan tulajdonsága van, amit elhinni is nehéz: sosem kell majd tölteni.

Mindezt úgy, hogy NFC-kapcsolattal rendelkezik, az Apple Watch-hoz hasonlóan lehet majd vele fizetni, ráadásul androidos mobilokkal és Windows Phone-t futtató telefonokkal is együttműködik. A két-három hónapon belül érkező Swatch okosóráról egyelőre csak ennyit árult el Nick Hayek, de már így is elképesztő az ötlet, tekintve, hogy az Apple Watch aksija a hírek szerint egy napig sem bírja majd egy töltéssel.

Kapcsolódók

Kimaradt?