banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Földcsuszamlás nehezíti a Szászsebes-Torda autópályaszakasz építését

Újabb nehézségbe ütközött a késést késésre halmozó Szászsebes-Torda autópálya építése: az egyes szakasznál, Gyulafehérvár északi része közelében a sok esőzés miatt megcsúszott a föld és rázúdult a pályára. Ez az autópálya, amelyet idén átadásra szántak. 

A HotNews tájékoztatása szerint az kivitelezés sem a 17 kilométeres egyes szakaszon, sem a 24 kilométeres kettes szakaszon nem az elvárt ütemben haladnak, úgyhogy biztosra vehető, hogy idén elmarad az átadás. 

Májusban a CNAIR igazgatója, Mariana Ioniță úgy nyilatkozott, hogy még idén, legkésőbb november 30-ig elkészülhet az A10-es sztráda Szászsebes-Torda sztráda 17 kilométeres első és 24,5 kilométeres második szakasza. A romániai sztrádaépítéseket nyomon követő Pro Infrastructura Egyesület ügyvezető igazgatója, Ionuț Ciurea úgy vélte, hogy a két várost, Szászsebest Tordával összekötő autópályát az idei évben semmiképpen sem adhatják át a forgalomnak, arra nincsen esély, hogy elkészülhetne a Tövis-Enyed szakasz, legjobb esetben átadhatják a Gyulafehérvár-Tövis közötti részt. 

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?