Gazdaságfejlesztés vagy gazdasági csőd? – az Erdély TV műsorán

A napokban mutatta be az ország tíz éves gazdaságfejlesztési programját Ludovic Orban, az emberek viszont azonnali, hatékony segítséget várnak a kormánytól.

A több mint százmilliárd eurós terv 3400 kilométer autópálya és gyorsforgalmi út, rengeteg kórház, több száz óvoda, iskola és bentlakás megépítését vízionálja. A koronavírus-járvány miatt csődközelbe jutott vállalkozók, a munkanélküliek, a társadalom peremére csúszott családok azonban nem ezt, hanem azonnali, hatékony segítséget várnak a kormánytól.

Konkrét válságintézkedések helyett illúziókat kaptunk? Vagy mindez nem több választási kampánynál? Van-e megoldása a liberális kabinetnek az ismét veszélyesen felpörgött koronavírus-járvány megfékezésére? Vagy mindezt meghiusítja az ádáz politikai küzdelem és a mindent átszövő korrupció? Többek között erről lesz szó a Sajtóprésben Ambrus Attila és Szász Attila, valamint Dr. Rácz Bála Gergely gazdasági szakértővel. Kövessék a műsort az Erdély TV képernyőjén és Facebook-oldalán szerda este 8 órától!

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?