Ingyenes felülettel segíti a csíki vállalkozókat a SzeredApp

A csíkszeredai, valamint tevékenységükkel Csíkszeredához kötődő vállalkozásokat segítené legújabb fejlesztésével a SzeredApp. Az úgynevezett ajánlatkártyákat a következő három hónapban díjmentesen használhatják a jelentkező cégek.

Az egy éve elérhető SzeredApp alkalmazás célja, hogy a Csíkszeredában élő lakosokat, valamint az idelátogató turistákat segítse az információk, hírek minél egyszerűbb elérésében. „Tudatában vagyunk annak, hogy nagyon sok vállalkozás fennállásának legnehezebb időszakát éli. A jelenlegi helyzet újfajta kihívást jelent mindenkinek, az eddigi megoldások helyett újfajta megközelítéseket szükséges alkalmazni” – írták legújabb fejlesztésük kapcsán kiadott közleményükben az alkalmazás tulajdonosai.

Az új szolgáltatás igénybevételével a vállalkozásoknak június elsejétől lehetőségük adódik különböző ajánlataik közvetítésére fogyasztóik irányába. Az új felületen helyi cégek tudnak feltenni különböző ajánlatokat, termékeket, szolgáltatásokat. „Így próbáljuk összehozni a keresletet a kínálattal. Például a tavaszi kertészkedések időszakában egy barkácsüzlet felteszi, hogy most féláron kapható jó minőségű kerti slag. Tulajdonképpen egy hirdetőfelület az applikáción belül, ahol a több mint 4000-es felhasználói bázisnak lehet hirdetni, ráadásul 3 hónapig ingyen” – mondta el a Maszol érdeklődésére Nagy Lajos, az applikációt kifejlesztő cég ügyvezetője.

A vállalkozó azt is elmondta: nem szeretnénk kéretlenül és irreleváns reklámokkal zavarni a felhasználókat, ugyanakkor lehetőséget szeretnének adni a környékbeli cégeknek arra, hogy ellenőrzött keretek között tudják eljuttatni üzeneteiket vásárlóikhoz.

„Meglátásunk szerint gyorsabban halad az a szekér, amelyet többen taszítanak. Most van itt az ideje annak, hogy a vállalkozások, egymást segítve és támogatva éljék túl az előttük álló nehéz időszakot. Ennek fényében legújabb szolgáltatásunkat díjmentesen ajánljuk fel a megyeszékhelyi cégeknek: a június-augusztusi időszakban fizetség nélkül jeleníthetik meg ajánlataikat a SzeredApp alkalmazásban. Így a lehető legközvetlenebb módon tudják eljuttatni üzeneteiket a fogyasztókhoz. A jelentkezéshez az érdeklődők felvehetik velünk a kapcsolatot a SzeredApp Facebook oldalán vagy a hello@szeredapp.ro e-mail címen” – fogalmaztak a fejlesztők.

Kapcsolódók

Kimaradt?