Pályázati lehetőségek Hargita megyei gazdaszervezeteknek

Hargita Megye Tanácsa honlapján közzétették a Vidékfejlesztési Egyesület idei pályázati felhívásának második kiírását. A szarvasmarha-, juh- és kecsketenyésztői szervezetek, valamint gyümölcs- és zöldségtermesztő és feldolgozó egyesületek december 14-ig nyújthatnak be támogatásigénylést.

Olyan szervezetek, egyesületek pályázhatnak, amelyeknek székhelye olyan településen található, amelynek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének vagy megyei érdekeltségűek. A pályázati kiírásokkal lehetőséget kínálnak a fiatal gazdáknak is, akik dolgoznak azon, hogy itthon élhessenek, és olyan helyi termékeket állítanak elő, amelyekre országhatáron belül és külföldön is lehet kereslet. Abban is bíznak, hogy ezáltal erősödni fog a Székely termékek mozgalma.

További információ, a pályázási űrlap, a pályázási útmutató igényelhető a közhasznú egyesület székhelyén, Csíkszereda Szabadság tér 5.szám alatt, Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában vagy a 0740169850-es telefonszámon. Érvényes e-mail cím: karikascsilla@hargitamegye.ro. Az űrlap letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A leadási határidő december 14., 12 óra, egy példányban, lezárt borítékban Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában, az elszámolások határideje pedig 2019. március 30. A hiányos vagy határidő után beérkezett pályázatokat nem bírálják el – ismertette a részleteket Márton István, a vidékfejlesztési egyesület vezetője.

Kapcsolódók

Kimaradt?