Megválasztották az idei Világszépét

A cseh Krystyna Pyszkova lett a 71. Miss World, az első udvarhölgy pedig Yasmina Zaytoun Libanonból. Március 9-én, szombaton volt a Miss World idei döntője Mumbaiban, amin 117 ország indulója versenyzett a világ legszebb nőjének járó koronáért.

Třinec szülötte a második cseh, aki elnyerte a rangos Miss World címet, 2006-ban Tatjána Kuchařová nyerte a versenyt. Az utolsó négy versenyző között libanoni, trinidad és tobagói, valamint botswanai szépségek is szerepeltek.Fotó: Miss World Facebook oldala A 23 éves joghallgató és modell Pyszkova, akit arra kértek, hogy világítson rá egy nők egészségügyi ellátását érintő kérdésre, a menstruációval kapcsolatos megbélyegzés és szégyenérzet megszüntetéséről beszélt, mondván, hogy „nőnek lenni egy ajándék", és „a menstruáció nem lehet tabutéma".

A végső kiválasztás után négy versenyző maradt versenyben, hogy „bemutassa célját" a Shark Tank India három üzleti moguljának. Mind a négy döntős a világ egy-egy régióját képviselte: Afrikát, Amerikát és a Karib-térséget, Ázsiát és Óceániát, valamint Európát. A Miss World a legrégebbi nemzetközi szépségversenynek számít, 1951-ben alapították az Egyesült Királyságban „bikinis verseny" néven.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?