Megjósolták a perui sámánok, hogy mikor lesz vége az orosz–ukrán háborúnak

Jövőre véget ér az orosz–ukrán háború, augusztusban békét kötnek az ellenséges felek. Ezt a választ kapták a szellemektől a perui sámánok a hagyományos év végi szertartásukon. Az égiek szerint 2023-ban is lesznek természeti katasztrófák – számolt be róla az M1.

Már hagyományos az év végi jóslás | Fotó: Agerpres/EPAHagyományos kecsua népviseletbe öltözve köszöntötték az új évet a perui sámánok a főváros, Lima feletti egyik dombon. Virágokkal, füstölőkkel, kígyókkal, kokalevelekkel és koponyákkal felszerelkezve tartották meg a tisztulási szertartást. Énekeltek, táncoltak, virágokat dobáltak és füstölőket szórtak, hogy megtudják a szellemektől a válaszokat az őket és a világot is foglalkoztató kérdésekre.

Vlagyimir Putyin és Volodiimir Zelenszkij fényképével a kezükben arra is kíváncsiak voltak, mikor ér véget az Oroszország és Ukrajna közötti háború. A szellemek megadták nekik a választ: „Ukrajna és Oroszország augusztus előtt békét fog kötni. A háború ezekben a napokban vagy hónapokban fel fog erősödni, de utána lecsillapodik, és eljön a béke és a nyugalom” – mondta az egyik sámán.

A szertartáson természeti katasztrófákat is jósoltak 2023-ra. „Jövőre földrengés lesz, de nem Peru fővárosában, hanem egy másik helyen, leginkább azon kívül, Észak-Amerikában, talán az Egyesült Államokban. Nagy éghajlati tragédia lesz. És ezen kívül más természeti katasztrófa is várható” – mondta egy másik látó.

Hogy azért ők sem teljesen megbízhatók, azt abból sejthetjük, hogy tavaly ugyanezen a szertartáson azt az üzenetet kapták az égiektől, hogy 2022-ben Oroszország nem rohanja le Ukrajnát. Egy év múlva kiderül, hogy teljesülnek-e a 2023-ra szóló jóslatok.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?