Íme 2021 lakberendezési trendjei

Fotó: pexels.comIdén majdnem minden megengedett a lakberendezés terén: ismét a kényelem kerül előtérbe, ami a legegyszerűbben természetes anyagokkal és bézs árnyalatokkal teremthető meg, másfelől pedig visszatérnek az élénk színek, ugyanis az intenzív árnyalatok és a modern formák is 2021 trendjei közé sorolhatóak, írja az otthonokesmegoldasok.hu portál.

  • Színes konyhai kisgépek

A szürke és a fekete elektronikai eszközöknek búcsút inthetünk, ugyanis 2021-ben a színes konyhai gépek lesznek trendik. Ezek izgalmassá és színessé varázsolják a konyhát, nem beszélve arról, hogy a piros, kék és sárga árnyalatok rendkívül jól mutatnak a világos fával és a rozsdamentes acéllal.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De'Longhi UK (@delonghiuk) által megosztott bejegyzés

  • Fonott és fából készült lámpák

2020-ban divatosnak számítottak a rattanból készült bútorok és kiegészítők, ezeket 2021-ben a fonott-, illetve falámpák egészíthetik ki, ugyanis a rattanról sem kell lemondani azért, hogy divatosabbá váljon a lakás. Elegendő keverni a kettőt, mert a természetes anyagokból készült lámpák különleges módon törik meg a fényt, ezzel kényelmes és meghitt hangulatot teremtenek.

  • Bézs és fekete

A bézs önmagába eléggé unalmas, ha azonban feketével egészül ki, akkor már izgalmas lesz az összkép. Ehhez a színkombinációhoz szuperül passzolnak a világos színű természetes anyagok, amelyektől barátságos és elegáns lesz az otthon hatása. Nem csak a bútorok, a kiegészítők és a textilek terén trendi ez a színpárosítás, a falakon is bátran alkalmazható.

  • Látszólag kézzel készült dekorációk

A kézzel készített tárgyak mindig egyediek, amellett, hogy kényelmesebbé és barátságosabbá varázsolják az otthont. Ha azonban nincs elegendő ideje arra, hogy ezeket a tárgyakat saját kezűleg készítse el, elegendő arra figyelni, hogy olyan dekorációkat vásároljon, amelyek úgy hatnak, mintha házilag barkácsolta volna őket. 

  • Kord, buklé és teddy textilek

A különböző anyagok párosítása nagyon izgalmas hatást kelt, hiszen nemcsak a tapintásuk eltérő, hanem a struktúrájuk is. 2021-ben számos olyan kanapé, fotel és párna közül válogathat majd, amelyek ezekből az anyagokból készültek.

  • Ingalámpák üvegből

A színezett üveg már egy ideje trendi, azonban 2021-ben már nem a felület lesz a menő, hanem a rombuszmintákkal díszített, vagy a bordázott. Az ingalámpákat nyugodtan lógassa lejjebb, hogy még szembetűnőbbek legyenek.

Kapcsolódók

Kimaradt?