Ikrek, de más-más évben született a testvérpár

Negyedóra eltéréssel jöttek világra, így más-más évben született egy kaliforniai ikerpár.

„Teljes őrület, hogy ikrek, de más évben van a szülinapjuk” – nyilatkozta a People magazinnak a Kaliforniában élő Fatima Madrigal, akinél szilveszter napján indult meg a szülés, s míg fia, Alfredo nem sokkal éjfél előtt 23.45-kor megszületett, addig lánya, Aylin már csak másnap 2022. január elsején követte ikertestvérét.

„Annyira meglepett és boldog vagyok, hogy a lányom épp éjfélkor született” – mesélt érzéseiről az anyuka, akinek esete egyedülálló volt a Natividad Kórház, és egyben a szülészorvos, dr. Ana Abril Arias praxisában is. „Igazi öröm volt számomra, hogy segédkezhettem a picik biztonságos érkezésében 2021-ben és 2022-ben. Lehetne ennél jobban kezdeni az évet?!” – tette hozzá a doktornő.

Közzétette: Natividad Medical Center – 2022. január 2., vasárnap

Alfredo és Aylin azóta már otthonukban vannak, ahol két testvérük, egy fiú és egy lány már nagyon várta a babák érkezését.

A kórház közleményében arra is kitért, hogy Amerikában 120 ezer ikerszülést jegyeznek fel évente, mely a születések csupán 3 százaléka, az olyan különlegesség, mint a különböző években születés azonban a legritkább esetekben fordul elő.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?