Ugyanazon a napon szült egy ikerpár

Egy New Jersey-ben élő ikerpár gyermekeiknek is - anyjukhoz hasonlóan - ugyanazon a napon lesz a születésnapjuk, miután a terhes nővéreknél egyszerre indult be a szülés.

Danielle Grant és Kim Abraham gyerekkoruk óta szerettek mindent együtt csinálni, ezért úgy döntöttek, hogy gyermekeiket is együtt fogják a világra hozni. A kórházban egymás melletti szobában feküdtek, és csak pár óra különbséggel szülték meg gyermekeiket. Mindketten egészséges fiúnak adtak életet.

“A szülőszoba és a betegszoba is egymás mellett volt, ami nagyon szerencsés volt” – mesélte lelkendezve Danielle a ritka “ikerszülés” részleteit. Nagyon jó, hogy valaki mindig veled van. A családunk és a barátaink ide-oda szaladgáltak a szobáink között. Mindig is szerettük együtt csinálni a dolgainkat, ezért is volt csodálatos a közös szülés” – tette hozzá.

A nővérek ugyanazon a napon tudták meg, hogy terhesek, és a gyerekek nemét is együtt árulták el a családnak. Mikor mindketten túlléptek a kilencedik hónapon, úgy döntöttek, hogy együtt szeretnék világra hozni gyermekeiket, így együtt jelentkeztek be a kórházba is, ahol ugyanazon a napon indították be náluk szülést.

Kapcsolódók

Kimaradt?