banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Csodájára járnak: trabant-biciklit készített egy magyar ezermester

Trabant-biciklit készített a legendás keletnémet autó és egy kempingkerékpár alkatrészeiből a magyarországi Gyulán élő Győri Gábor. A kétkerekű teljesen működőképes, néha tesznek is egy-egy kört a városban a családdal.  Aki látja, a csodájára jár a Trabant-biciklinek, írja a Beol alapján a sokszinuvidek24.hu portál.

A négygyermekes fiatal családapa a régi Trabantot nem szedte szét, hanem vásárolt néhány kiegészítőt. A nem mindennapi járművet úgy alakította ki, hogy a keletnémet autó részei illeszkedjenek az alapot biztosító kempingkerékpár kerekeihez. Felhasználta a Trabant sárvédőit, a lámpabúrákat, a kormányt, a kiegészítő feliratokat és az emblémákat. 

Fotó: Beol | Imre György

"Örülök, hogy kíváncsiak rá az emberek, egyáltalán nem zavar, hogy megnézik, körüljárják, hiszen mosolyognak, jobb kedvre deríti őket" – mondta Győri Gábor.

A gyulai ezermesternek nem ez az első különleges alkotása, egyebek mellett hajóbár, fából készült sup, a népszerű rajzfilmfigurák, Bogyó és Babóca házai, illetve szivárvány csúszdája is dicséri a kreativitását.

Kapcsolódók

Kimaradt?