Felmérés: ezek a leggyakoribb szexuális fantáziák

"Tell Me What You Want (Áruld el, mit akarsz)” címmel készül könyvet írni egy amerikai¸ szociálpszichológus. Dr. Justin Lehmiller a munkájához négyezer férfit és nőt kérdezett meg a szexuális fantáziáikról. Az eredményről beszámolt a Sunday Times magazinnak.

A brit Metro által idézett kutatás szerint a leggyakoribb szexuális fantáziák a következők:

Szex több partnerrel

A válaszadók 89 százaléka vágyik arra, hogy a párjával való szeretkezésbe bevonjanak egy harmadik személyt is. A heteroszexuális férfiak túlnyomó többsége két nővel szeretné ezt átélni. A nők többsége számára szinte mindegy, hogy milyen neműek a partnerek.

Szado-mazo

Kétharmados többségben vannak azok, akik szeretnék kipróbálni a kötözős, fenekelős, forró viasszal csepegtetős mókát. A legtöbben egészen addig mennének, hogy teljesen átadják az irányítást a partnernek, aki azt tehetne velük, amit csak akar. Nem kőkemény szado-mazo jeleneteket kell elképzelni, csak egy kis fétisjátékot a hétköznapi szex megfűszerezéséhez.

Változatosság

Bármi, ami nem megszokott a szexben. Tehát azok, akik a leggyakrabban a misszionárius pózt használják, a kutyapózról fantáziálnak. Azok, akik az ágyhoz szoktak, kimennének a szabadba. Azok pedig, akik hosszú ideje vannak együtt a partnerükkel, néha másokról fantáziálnak.

Szex nyilvános helyen

Meglepő módon a nők közül fantáziálnak a legtöbben arról, hogy olyan helyen szeretkezzenek, ahol valaki rajta kaphatja őket. A legnépszerűbb álomhelyek az iroda, egy lift, vagy egy park.

Nyitott kapcsolat

A férfiak 79, illetve a nők 62 százaléka mondta viszont azt, hogy szívesen lefeküdne másokkal is, illetve élne nyitott kapcsolatban, ha a partnere nem bánná. Szintén rengeteg, 58 százaléknyi ember mondta, hogy gondolt már arra, hogy megnézné, a partnerét mással szeretkezni.

Vágy tárgyának lenni

A válaszadók elsöprő többsége gyakran fantáziál arról, hogy lefekszik valakivel, aki szabályosan megőrül érte, és azt gondolja róla, hogy isteni szerető. Teljesen mindegy, hogy ez a valaki az állandó partner, vagy valaki egészen más.

Homoerotikus kapcsolat

A heteroszexuális nők 59 százaléka fantáziál arról, hogy lefekszik egy másik nővel, de a szintén heteroszexuális férfiaknak is 26 százaléka is vágyik arra titkon, hogy összebújjon egy másik férfival.        

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?