Lassan mindent tudunk az érkező Galaxy S8-ról

Fotó és pontos információnak vélt pletykák is kiderültek a Samsung két új zászlóshajó készülékéről.

Ha Evan Blass hírszivárogtató bloggernek hihetünk, akkor a Galaxy S8 és a Samsung Galaxy S8 Plus 5.8, valamint 6.2 colos kijelzővel érkeznek, dual edge Super AMOLED panellel. Mindkét modell kijelzője nyomásérzékeny is lesz, azonban csak a megjelenítő alsó részén.

A Samsung Galaxy S8-ba egy 3000 mAh-s akkumulátor kerül, míg a Plusba egy 3500 mAh-s telepet helyeznek be, de a 10nm-es Qualcomm Snapdragon 835 várhatóan lesz annyira energiatakarékos, hogy ezzel is jól gazdálkodik majd.

 


 

A Samsung Galaxy S7-hez képest tizenegy százalékkal nő a hatékonyság, huszonhárom százalékkal a grafikus megjelenítés és húsz százalékkal jobban gazdálkodik majd az energiával.

4 GB RAM-ot kapunk, a legkisebb tárhely már hatvannégy gigabájtra nő, és újra lesz lehetőség microSD kártyával bővíteni azt.

A fő kamera tizenkét megapixeles lesz, a szelfikamera nyolc. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerülhet. A telefonok alján állítólag C típusú USB port foglal helyet, bár a képet elnézve nekünk ez sokkal inkább tűnik microUSB foglalatnak. Emellé kerül a 3.5 mm-es jack dugó.

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8 Plus március 29-én mutatkozik be New Yorkban és április 21-től lesz elérhető a boltokban, bár ekkor még csak bizonyos országokban. A kisebb modell 800, a nagyobb 900 eurótér majd - írja a Telefonguru.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?