Ezekre az okostelefonokra számíthatunk 2017-ben

Számos meglepetés várható 2017-ben az okostelegonok világában. Elterjed a wireless töltés, a 4K-felbontású kijelző, a nagy cégek mellett a kisebbek is hozzák a formájukat.

Több ízben is írtunk a Samsung Galaxy S8-ról. Bár a dél-koreai vállalatot tavaly az ág is húzta, az új zászlóshajó eszköz megjelenéséhez egyre közelebb kerülünk, és tán a bukott Note7-nek is lesz folytatása. Az S8 állítólag 30 megapixeles kamerát is kaphat és 4K-s, az előlaphoz képest nagyobb arányú képernyőt, wireless töltésű, 4200 milliamperes akkumulátort és így tovább. Mint a legtöbb esetben, most is érdemes lesz befejtetni. Egyes elképzelések szerint az alábbi videó maga az S8 hivatalos szivárogtatása:

A tavay tíz éves iPhone is nagy meglepetésekkel készülhet: a 7s modellt egyes pletykák szerint kihagyják majd, és egyenesen az iPhone 8-ast jelentetik meg. Ez már OLED-képernyőt kapna, wireless töltést, komoly kamera- és processzor-fejlesztéseket. Szó van arról is, hogy a következő Apple-telefon az oldalakon keret nélküli képernyőt kap beépített TouchID ujjlenyomat-olvasóval.

Áprilisra várható a Microsoft sokat emlegetett Surface Phone-ja. A telefon a biztonság és produktivitás jegyében kerül piacra, és arra hajt rá, hogy lecserélje a PC-nket.

A Xiaomi Mi7 sem maradhat ki. A Mi5 már most is az egyik leggyorsabb készülék a piacon, és bár a kínai cég gyengébb évet zárt, a szinte keret nélküli és számos technológiai újítást tartalmazó Mi MIX-et sikerült piacra dobniuk. A Mi7 folytatja a jó hagyományokat, és vélhetően toplistás minőséget hoz elviselhető áron. A pletykák szerint UHD vagy 4K képernyő jár majd hozzá, Qualcomm Snapdragon 820 vagy 830, piacvezető processzor. Ugyanakkor 25 és 8 megapixeles kamerákat várnak a rajongók.

A tavalyi legjobb és legizgalmasabb okostelefonokról itt írtunk. Megemlékeztünk a Google Pixel-ről, Galaxy S7-ről és iPhone 7-ről, Xiaomi Mi MIX-ről, OnePlus 3T-ről és Huawei P9-ről.

A HTC sem maradhat ki: az HTC 11-t Snapdragon 830 processzor hajtja majd, és vélhetően a 12 MP-s kameránál nagyobbat kap, ugyanakkor erősebb akkumulátort, mint korábban. 

Az LG G6 éve is lesz 2017. A készülék szemérzékelővel, érkezhet, vízálló lesz, és egész sor olyan érzékelőt kap, amely az egészségügyi állapotunk felügyeli – legalábbis ezeket a pletykákat olvasni. 4K-s, nagyobb képernyőt kaphat, nyolcmagos processzort és 5 GB RAM-ot.

Címlapi illusztrációnk forrása: wccftech.com

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?