Légitársaságok tiltották be a Note7 használatát

Az Amerikai Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság figyelmeztetést adott ki, amelyben arra kéri a Note 7 tulajdonosokat, hogy azonnal hagyjanak fel a Note 7 használatával, ne töltsék és kapcsolják ki azt. Légitársaságok egyenesen tiltásokat eszközölnek.

A bizottság együttműködik a Samsunggal és megszervezi az érintett készülékek hivatalos visszahívását. Az együttműködést a Samsung is megerősítette hivatalos közleményében, amelyben a csereprogram két lehetőségére is kitért: a jelenlegi Galaxy Note 7 kicserélése egy újra, vagy a jelenlegi Galaxy Note 7 kicserélése egy Galaxy S7-re vagy egy Galaxy S7 edge-re, valamint a Note 7 bármely tartozékának kicserélése az eszközök árkülönbözetének visszatérítésével. A csereprogramban részt vevők emellett egy 25 dollár értékű ajándékkártyát is kapnak, amiket a kiválasztott üzletekben használhatnak fel.

Emellett több légitársaság – legutóbb az Air France – is betiltotta az említett típus használatát, ugyanis annak használata vagy töltése veszélyeztetheti a repülés zökkenésmentes folyamatát – írja a HasználtAlma.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?