Autó és ház is kigyulladhatott a Samsung akkurobbanása miatt

További fejleményekről számolt be a nemzetközi sajtó a Samsung akkumulátorok ügyében, több robbanást is jegyeztek az elmúlt napokban.

Egy ausztrál hotelben gyulladt ki az a Samsung Galaxy Note 7, ami ezúttal nem csak önmagában okozott kárt. Tham Hua Redditen közzétett bejegyzése szerint a készülék “teljesen kiégett”, és egyúttal 1380 dollárnyi kárt is okozott a szállodai szobában. A Samsung már jelezte: átvállalja a költségeket.

A Redditen brodesto néven futó felhasználó barátja rosszabbul járhatott, a készülék akkor gyulladt ki nála, amikor éppen kézben tartva használat azt – így könnyebb égési sérülést szenvedett.

Minedz fokozható: a dél-karolinai WMBF News hírcsatorna szerint Wesley Hartzog vasárnap a garázsban hagyta tőltőn a telefonját, amíg elment a két lányáért. Mire visszatért, a házzal egybeépített garázs már kiégett. Nem bizonyított még, hogy a telefon okozta a tűzesetet, de a tűz éppen annak a fali konnektornak a környékéről indult, ahol a készülék töltőn volt – írja a HVG.

WMBFNews.com, Myrtle Beach/Florence SC, Weather

És még mindig van hátra: Nathan Dornacher és felesége arról számoltak be, hogy az autójuk robbant fel a telefon miatt. A kép magáért beszél:

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?