Sanders a román netsebességet dícsérte – rászállt az internet népe

Miután Bernie Sanders demokrata elnök-aspiráns a romániai internettel példálózott a Twitteren, külön honlapot és jópár poénos tweetet kapott a megjegyzése mellé.

A tweetben az áll: ma a bukarestieknek jobb internetes kapcsolathoz van hozzáférésük, mint a legtöbb amerikainak. Ez elfogadhatatlan, és meg kell változtatni a helyzetet. A szerencsétlen megfogalmazás miatt külön honlapot és számos poénos reakciót kapott Sanders.

 

 

A honlapon saját internetes kapcsolatunk sebességét mérhetjük le Bukaresthez viszonyítva, ami mellé egy fiktív Sanders-megjegyzés is jár. „Micsoda?! Egyáltalán létezik ez a sebesség?”, „Ez több, mint a teljes keleti part!”, „Minden ország megérdemli ezt a sebességet!” – kapjuk a válaszokat a különböző mérések után.

Van aki Bukarestbe invitálja őt, „az az igazság testvérem, hogy aki rendes internetet akar Amerikában, az az RDS-hez csatlakozik”, írja másvalaki. „Le kell rohannunk Romániát és elvenni az internetet tőlük?” – tevődik fel a kérdés egy felhasználó részéről, amire azt a választ kapja, hogy amennyiben ezt megteszitek, megmérgezzük a hamburgereitek.

Másvalaki szerint a bukarestiek IQ-ja magasabb az amerikaiakénál, ez mégsem zavarja Sanderst, de van aki a jobb étel, építészet és lányok Romániáját is megemlítette volna az elnökjelölt helyett. Egy gyakorlatias tweet szerint mindössze el kellene engedni a vízumot a romániaiaknak és a mérnökeink máris segíthetnének a helyzeten.

Kapcsolódók

Kimaradt?