Mobil-applikáció és ingyen WiFi az UNTOLD Fesztiválon

Egyetlen hét van hátra az UNTOLD Fesztiválig. Július 30. és augusztus 2. között többek között az Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike és az Irie Maffia is Kolozsvárra érkezik. Az RCS & RDS hálózat ingyen internet-hozzáférést biztosít a fesztiválozóknak.

Négy zsúfolt nap ígérkezik a fesztiválozók számára – fergeteges koncertekkel, lézer- és fényjátékokkal és utolsó generációs technológiákkal készülnek a szervezők: RFID fizetési rendszer, mobil-applikáció, telefontöltő-központok, ingyen internethozzáférés, Google Play Music playlist és az #untoldfestival hashtag. 

UNTOLD Fesztivál mobil-applikáció

A négy nap alatt a fesztiválozók minden fontos információt megtudhatnak az UNTOLD mobil-applikáció segítéségével. Mi több, az applikáció kalauzolja a felhasználót a fesztivál területén, jelezve a belépőkapukat, színpadokat, infó-pontokat, étel- és italzónákat és egyéb helyszíneket is. Az applikáció segítségével a felhasználó a saját programját is elkészítheti, naptárszerűen bejelölve a kedvenc helyeit és eseményeit, melyekre el szeretne jutni.  

A mobil-applikáció ingyenesen letölthető úgy az Android, mint az iOS operációs rendszerekre, és minden információ elérhető rajta a fesztiválról, a Ifjúsági Fővárosról, a helyszínekről és a közlekedésről. 

Telekommunikációs partner – ingyen WiFi a Digi jóvoltából 

A fesztiválozók ingyen rákapcsolódhatnak az internetre a „Digi Wi-Fi Free” hálózatra kattintva. Az RCS & RDS piacvezető Romániában a szélessávú internet-szolgáltatás területén.  

A fesztivál területén létrehozott Digi Univerzumban résztvevők különböző játékokon vehetnek részt, mint például a „Belgravistan-i börtönből való kiszabadulás”, mely egy Escpae Room-szerű kiszabadulós játék. A győzteseket a Digi Mobil jutalmazza különböző díjakkal. 

A fesztiválozók vicces képeket készíthetnek a Photomatique kabinban, melyeket a helyszínen kinyomtathatnak vagy feltölthetnek a közösségi hálókra. 

Google Play Music 

Az UNTOLD Fesztiválra jegyet vagy bérletet váltók 60 napos ingyenességet élveznek a Google Play Music-on, ahol 30 millió zeneszám áll rendelkezésükre. Az UNTOLD Fesztivál az első olyan romániai fesztivál, amely a Google támogatását élvezi. 

További információk itt

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?