Szórakoztató szunyókálás – ezt ígéri az új Pokémon- fejlesztés

A legújabb Pokémon-fejlesztés az alvási szokásokat jutalmazza egy játékos keretbe ágyazott applikációval, miután a Pokémon Go-val a sétát már örömteli tevékenységgé formálta, közölte a hirado.hu.

A Pokémon vállalat május végén tartott sajtótájékoztatóján mutatta be legújabb alkalmazását, amely a népszerű Pokémon Go irányvonalakat követi: Pokémon Sleep néven jelenik meg, és az alvást egyfajta szórakozássá alakítja. Az alkalmazás nyomon követi az alvás folyamatát, és jutalmazza a jó szunyókálási szokásokat, ezáltal igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges életmódra.

A sajtótájékoztatón az applikáció mellett új készüléküket, a Pokémon Go Plus-t is bemutatták, amelyet a vállalat a Nintendóval közösen fejleszt. Bár arról még nem szivárogtattak ki információkat, hogy milyen funkcióval rendelkezik majd a készülék, annyi bizonyos, hogy feljegyzi a pihenéssel töltött időt és az ébredés időpontját, az adatokat pedig bluetooth-on keresztül továbbítja az okostelefonra. A megbízható mérések érdekében a készüléket alváskor a párna mellé szükséges majd helyezni.

A Pokémon Go a világ egyik legsikeresebb okostelefonos játéka, több millió aktív felhasználóval.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?