Veszélyes rekord: megmutatta a gyerekeknek, milyen gyors - 243 kilométerrel száguldott

Az A3-as autópálya Brassó megyei szakaszán 243 kilométer/órás sebességgel száguldozó sofőr azt mondta, meg akarta mutatni az autóban ülő gyerekeknek, milyen gyorsan tud hajtani.

A Buzău megyei sofőr pénteken érték tetten, amint 243 kilométeres óránkénti sebességgel száguldozott az A3-as autópálya Brassó megyei szakaszán. A férfi három gyermeket szállított az autójában, és azt mondta a rendőröknek, hogy meg akarta mutatni nekik, milyen gyorsan tud menni az autója.

Illusztráció: a rendőrség Facebook oldala

A Brassó megyei A3-as autópálya Brassó megyei szakaszán 243 km/órás sebességgel haladó személygépkocsit értek tetten a radarkamerával a barcarozsnyói rendőrök. A különösen veszélyes rekordot június 02-án rögzítették egy akció keretében, amelyet a Brassó megyei rendőrség szervezett a közúti biztonság fenntartása érdekében, mivel a pünkösdi minivakáció miatt megnő a járművek és a turisták száma, tájékoztat a Brassó megyei rendőrség.
Miután megállították a sofőrt, a rendőrök aggódva konstatálták, hogy a gépkocsiban három gyerek is utazott, akiknek a sofőr meg akarta mutatni, hogy milyen maximális sebességgel tud haladni a járműve. A sofőrt megbírságolták, és az igazoltatástól számított 120 napra felfüggesztették a gépkocsivezetői jogosítványát, ezért az autót egy más személy kellett tovább vezesse. Szintén pénteken, a brassói közlekedési rendőrség által szervezett akció során öt másik sofőr maradt jogosítvány nélkül sebességtúllépés miatt. A brassói közlekedési rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy „tartsák tiszteletben a közúti szabályokat, és ne tegyenek olyant, amivel életveszélybe sodorhatják magukat".

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?