FRISSÍTVE – Tragédia Maros megyében: a sofőr meghalt, tizenketten megsérültek

Súlyos baleset történt Maros megyében Kibéd településen. Egy személy életét vesztette, tizenkettő másik pedig megsérült – számolt be a rendőrség Infotrafic központja. FRISSÍTÉS: Két személy súlyos, hat közepesen súlyos, egy enyhe sérüléseket szenvedett. 

Fotó: Fuxy Zsolty/INFO Trafic Maros Facebook-csoport

A baleset kedden reggel történt a 13A jelzésű országúton, egy kisbusz és egy teherautó frontálisan ütközött. A kisbusz 45 éves sofőrje a helyszínen meghalt, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Az első információk szerint három személy a roncsok közé szorult.

A tájékoztatás szerint egy 30 éves bátosi sofőr vezette kamion Szováta irányából Balavásár felé tartott, amikor egy bal kanyarban összeütközött egy szemből jövő kisbusszal. Utóbbi jármű 45 éves vezetője a helyszínen életét vesztette, 12 utast kórházba szállítottak.

A szovátai és a marosvásárhelyi katonai tűzoltók mellett több mentős egységet és a rohammentő-szolgálat helikopterét is kivezényelték a helyszínre.

A kamion sofőrjét alkohol- és drogtesztnek vetették alá, mindkettő eredménye negatív lett. Az ügyben eljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

CSAK SAJÁT
banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?