Újabb tragédia: két gyalogost gázoltak halálra Kolozs megyében

Két személyt gázoltak halálra kedden reggel a Kolozs megyei Zsuk község közelében. Az áldozatok éppen az úttesten keltek át, amikor a baleset történt.

A Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság előbb arról tájékoztatott, hogy a gázolás következtében egy ember életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült, később pontosítottak, ugyanis egyik áldozat életét sem sikerült megmenteni. 

Fotó: Info Trafic 24 Facebook-oldal

„A baleset helyszínén végzett vizsgálatokból kiderült, hogy egy 31 éves Suceava megyei férfi fezette a járművet, továbbá megállapították, hogy mindkét áldozat bonchidai, egy 46 és egy 48 éves férfiról van szó, akik éppen a megfelelően kijelölt gyalogátkelőn haladtak” – közölte a rendőrség.

A cluj24 szerint a furgon vezetője gyorsan hajtott, és a gyalogátkelőhelytől 100 méterre állt meg az ütközést követően. Az egyik áldozat 100 métert, a másik 35 métert csúszott az úttesten.

A férfit alkoholszondával tesztelték, de az eredmény negatív lett. A rendőrség nyomozást indított az ügy részleteinek megállapítása érdekében.

Más szörnyű tragédia is történt az elmúlt időszakban. Mint írtuk, két fiatal meghalt augusztus 19-én a Constanța megyei Május 2 üdülőtelepen, miután egy 19 éves, kábítószer hatása alatt álló sofőr elütötte őket. Három másik fiatal súlyos sérülésekkel került kórházba.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?