banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE – Diákokat szállító iskolabusz balesetezett Háromszéken

Két furgon és egy iskolabusz ütközött Kovászna megyében kedden reggel. A baleset a 11-es országúton, Kézdialbis közelében történt, számolt be a háromszéki közlekedésrendészet. A Háromszéket átszelő, Brassó és Kézdivásárhely közti forgalmas országúton történt balesetben az egyik jármű sofőrje megsérült, de eszméleténél volt, amikor a helyszínre érkező orvosok ellátták. FRISSÍTÉS: A mentési munkálatok lezárultak, jelenleg a 11-es országúton mindkét irányban újraindult a közúti forgalom. 

A Kovászna megyei közlekedésrendészet tájékoztatása szerint a baleset kedden reggel 08:45-kor történt a 11-es országút és a 12-es községi út kereszteződésénél. A helyszíneléskor megállapították, hogy egy 53 éves férfi, egy furgont vezetve hirtelen balra kanyarodott és nem adott elsőbbséget a Kézdivásárhely irányából Réty fele tartó másik furgonnak, amit egy 39 éves férfi vezetett.

Fotó: rendőrség

Az ütközéskor mindkét kisteherautó nekicsapódott annak az iskolabusznak, amely 14 diákkal az utastérben, szabályosan állt az útkereszteződésben a stop táblánál. A rendőrség szerint az ütközésben érintett járművek egyik utasát sem kellett kórházba szállítani orvosi ellátásra. Mindhárom sofőrt megszondáztatták és kiderült, hogy egyikük sem fogyasztott alkoholt. A balesetet okozó 53 éves férfi hajtási engedélyét felfüggesztették.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?