banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Felborult egy autó Háromszéken, mentőhelikoptert hívtak a helyszínre

Közlekedési balesettel indult az év Háromszéken. Bodzaforduló térségében szerda reggel felborult egy autó, amelyben ketten utaztak. A helyszínre érkező mentőegység kiemelte a sérülteket az autóból, a helyszínre mentőhelikoptert is hívtak.

A háromszéki rendőrség tájékoztatása szerint szerda reggel 8.50-kor érkezett a riasztás, hogy a 10-es országúton, Kovászna és Brassó megye határában felborult egy autó. A helyszínelő rendőrök szerint egy különösen veszélyes kanyarban, a csúszós úttest miatt a 74 éves férfi elveszítette uralmát a járműve fölött, átsodródott az ellenkező sávra és az útszéli sáncba borult.

Fotó: Covasnamedia

Az autóban ketten utaztak, a rendőrség tájékoztatása szerint a sérülteket kiemelték a járműből és a helyszínen ellátták őket. Biztonságból mentőhelikoptert is rendeltek a baleset helyszínére, ám a két személy sérülései nem indokolták a kórházba szállításukat.

A sofőrt megszondáztatták és kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholt. A mentés miatt egy ideig akadozott a közúti forgalom a Brassó és Buzău megye közötti 10-es országúton.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?