banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Szélsőséges időjárás Maros megyében: lakóházba rohant egy kamion és lesodródott az útról egy személyautó

Két, főként anyagi károkat eredményező autóbaleset, egy kidőlt villanyoszlop és négy útra zuhant fa a szerda reggeli szélsőséges időjárás „mérlege” Maros megyében – közölte a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség.

Erdőszentgyörgyön az erős havazás miatti csúszós úton közlekedési baleset történt reggel, a katasztrófavédelmieket 6 óra 40 preckor riasztották. Egy teherautó lesodródott az úttestről, megrongált egy gázvezetéket, áttört egy kerítést, és belerohant egy házba. Szerencsére az esetnek nem voltak áldozatai. A tűzoltóknak elsősorban az volt a feladata, hogy a megrongálódott gázcső miatt keletkezett tüzet eloltsák.

Hagymásbodonban öt személyt szállító autó borult fel a csúszós úton | Fotó: ISU Mureș

Öt személy sérülésével járó baleset történt ugyanakkor Hagymásbodon településen: egy férfi és négy nő ült a járműben, amely lesodródott az úttestről és átfordult az egyik oldalára. Az utasok nem sérültek meg súlyosan, két nőt azonban a rohammentősöknek kellett kiszabadítaniuk a személygépkocsiból.

Útra zuhant, közlekedést akadályozó fákat kellett a hajnali órákban eltávolítaniuk a tűzoltóknak Dános, Segesd, Mezőkölpény és Szabéd településen. Továbbá egy villanyoszlopot is kidöntött az erős szél Segesváron.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?