Csúnyán összeütközött két kamion az A1-es autópályán

Fotók: Observator News

Két kamion ütközött össze hétfőn hajnalban az A1-es autópálya Temes megyei szakaszán, a Bálinc községnél található csomópontnál.

A Temes Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség közölte, hogy a helyszínre tíz tűzoltó sietett ki egy hagyományos tűzoltókocsival, valamint egy műszaki mentésre alkalmas járművel, velük tartott egy rohammentő egység is. A két teherautó vezetőjét a helyszínen el tudták látni, és az erős ütközés ellenére egyikük sem sérült meg annyira, hogy kórházba kellett volna szállítani őket.

A helyszínen vizsgálódó rendőrség részleteket is megosztott arról, hogy miként történt a baleset: az egyik kamion megállt a leállósávon, miután a vezetője észrevette, hogy elvétette a kijáratot, ahol az A1-esről az A6-os autópályára hajtott volna át. A mögötte érkező teherautó pedig hátulról belerohant.

Bár a sofőrök ép bőrrel megúszták az esetet, a keletkezett anyagi kár jelentős, a két autó rakománya az úttestre borult. A balesetet követően a Temesvárról Lugos felé tartó forgalmat átterelték az A6-os autópályára.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?