banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE – Súlyosan megsérült egy ejtőernyős Marosvásárhelyen, miután nem nyílt ki az ernyője

Illusztráció: digi24.roSúlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 19 éves fiatalembert kedden Marosvásárhelyen, miután ejtőernyős ugrás közben nem nyílt ki az ernyője és lezuhant – értesült az Agerpres hírügynökség. FRISSÍTÉS: A fiú kómás állapotban fekszik a kórházban.

A Marosvásárhelyi Repülőklub illetékesei megerősítették az értesülést, de még nem közöltek részleteket a balesetről.

FRISSÍTÉS: Közleményükben később részletezik, hogy a baleset délben történt, és az áldozat a klub tanulója, aki a 17. ugrását hajtotta végre az általuk szervezett kurzus keretében. A fiú erős becsapódással ért földet, a fő- és a mellékernyője részben kinyílt, de összegabalyodtak. A baleset után azonnal megkezdték az ilyenkor szokásos mentőakciót. A Civil Repülésbiztonságot Vizsgáló és Elemző Hatóság is eljárást indított, amelyben azon dolgoznak, hogy megállapítsák a baleset pontos körülményeit.

A Maros Megyei Rohammentő Szolgálat képviselője azt nyilatkozta, hogy a fiú kómában van, de állapota „viszonylag stabil”, és várják a CT-vizsgálat eredményét. A szóvivő hozzátette, a fiú nagyon magasról zuhant le, és az intenzív terápiás osztály munkatársai már kómás állapotban utalták be a kórházba. Az áldozatnak több zúzódása is van.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?