banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Súlyos baleset: egy 19 éves fiú meghalt, egy 18 éves lány kómában, hét fiatal megsérült

Egy 19 éves fiú meghalt, egy 18 éves lány pedig mély kómában van, miután az autó, amelyben utaztak, közlekedési balesetet szenvedett vasárnap reggel a DE 581-es úton Bârlad város közelében.

A balesetben két autó volt érintett: az egyikben a két fiatal, a másikban pedig hét személy
utazott.
A baleset helyszínére a
katasztrófavédelmi felügyelőség három mentőautója és a Vaslui megyei mentőszolgálat négy mentőautója sietett, két orvos koordinálásával.Fotó: Vaslui megyei mentőszolgálat
„A baleset következtében kilenc, 14 és 22 év közötti áldozatot regisztráltak. Egy 19 éves férfi sofőrt szív- és légzésleállásban találtak,
az újraélesztési kísérletek nem jártak sikerrel, halottnak nyilvánították. Egy 18 éves női áldozatot mély kómában, súlyos fejsérüléssel a Vaslui Megyei Kórházba szállítottak. A másik hét áldozat különböző zúzódásokat és töréseket szenvedett, őket a bârladi kórházba szállították” – mondta Daniel Ungureanu, a Vaslui megyei mentőszolgálat szóvivője.

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés miatt indítottak bűnügyi eljárást. Az első vizsgálatok megállapították, hogy az autó, amelyben a két fiatal utazott, körültekintés nélkül tért ki egy szórakozóhely parkolójából, és elütötte egy autó.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT


Kapcsolódók

Kimaradt?