Sepsiszentgyörgy önkormányzata új oltási központok megnyitását tervezi

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata új oltási központokat rendez be az országos koronavírus elleni oltási kampány keretében – közölte az intézmény.

Ahogyan kezdetét vette a kampány második szakasza, Sepsiszentgyörgyön megnyílt a Dália utcai oltóközpont, ahol már április végéig beteltek a helyek. Amennyiben az elkövetkezendő időszakban több vakcina lesz elérhető országos szinten, nagy valószínűséggel még egy új központot megnyitnak Sepsiszentgyörgyön – ismertették.

Az Önkormányzat a Sport utcában található Városi Strandon és a Vadász utcai sportcsarnokban helyet kapó központot is előkészíti, így amennyiben a központi és helyi egészségügyi szervek úgy döntenek, a két helyszín közül egyiket majd meg is nyitják.

Ahhoz, hogy az új központ megfelelően tudjon működni, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívást intéz az orvosok és az egészségügyi asszisztensek részére, hogy ha részt szeretnének venni az oltási kampány lebonyolításában, jelezzék szándékukat a Kovászna Megyei Orvosi Kamarának a 0267– 311334-es telefonszámon, a Kovászna Megyei Háziorvosok Egyesületének a 0267–315723-as számon vagy a sepsiszentgyörgyi Szociális Támogatási Igazgatóságnak a 0267–312111-es telefonszámon.

(Címlapkép: MTI)

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?