FRISSÍTVE – Riadókészültség országszerte: megszökött egy páciens a szigorúan őrzött elmegyógyintézetből – megtalálták egy lakatlan épületben

FRISSÍTVE: Országszerte körözik a săpocai neuropszichiátriai kórház szigorúan zárt osztályáról megszökött férfit. A rendőrség szűrőket állított fel, mozgósították az operatív közrendvédelmi csoportokat, a különleges akciószolgálat harcosait, a bűnügyi nyomozókat, és a csendőröket. FRISSÍTÉS: Pénteken reggel Vrancea megyében, egy lakatlan  épületben találták meg a körözött férfit.

A Buzău megyei rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint, a keresés során hőkamerát használtak. 

Negyven  rendőr és csendőr az éjszaka folyamán nyomkövető kutyák és hőkamerák segítségével kereste a szökött férfit. A nyomozókat,  akik a környéket átkutatták, egy helyibeli nő értesítette, hogy egy lakatlan épület ablakát betörték. A rendőrök az épületben megtalálták a vranceai férfit, akit a különleges akciószolgálat harcosai elfogtak és visszaszállították az egészségügyi egységbe, tájékoztat a rendőrség. 

Csütörtök este 10 óra körül a 112-es segélyhívón kapták a riasztást, hogy a páciens jogtalanul elhagyta az intézményt, ahová biztonsági óvintézkedésként utalták be. A rendőrök azonnal megszervezték az akciót, hogy felkutassák a szökött férfit, és elhárítsák az esetleges veszélyt, az egész megye területén szűrőket állítottak fel. Fotó: Buzău megyei rendőrség A 36 éves férfi a Vrancea megyei Tâmboești községből származik, 1,75 méter magas, atletikus testalkatú, rövid hajú, kék szemű, és kissé meggörnyedve jár. Amikor elhagyta a kórházat, pizsamába volt öltözve. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?