banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Részvétét fejezte ki Grindeanu a sofőr családjának, akinek kioltotta az életét egy lezuhanó szikladarab

Részvétét fejezte ki hétfőn Sorin Grindeanu szállításügyi miniszter a sofőr családjának, aki életét vesztette vasárnap a Zsil völgyében, amikor az autójára zuhant egy szikladarab.

A Tulcea megyei munkalátogatáson tartózkodó tárcavezető elmondta: tudomása szerint a baleset térségében csak bizonyos magasságig helyezett el védőhálót az utat övező sziklákra a craiovai regionális útigazgatóság. „A védőháló feletti terület védett, ott nem lehetett munkálatokat végezni” – magyarázta a miniszter, hangsúlyozva, hogy meg kell várni a folyamatban lévő vizsgálat eredményét.

Illusztráció: Bereczki Szilvia

Közölte, hogy a vizsgálat eredményétől függetlenül várja a craiovai regionális útigazgatóság következtetéseit, és a minisztérium pénzt utal ki, ha a baleset térségében további munkálatokra van szükség a gépkocsivezetők biztonságáért.

Mint írtuk, A Gorj megyei rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint a Zsil-völgyén vezető 66-os országúton szikladarab zuhant egy Petrozsénytől Târgu-Jiu felé haladó autó szélvédőjére. A gépkocsit vezető 56 éves férfit a helyszínre érkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül. A jármű további három utasa nem sérült meg.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vizsgálódik az ügyben.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?