Ötvenhat évesen ismét apa lett a miniszterelnök?

Eugen Orlando Teodorovici, a Ponta- és a Dăncilă-kormány egykori minisztere egy televíziós műsorban elárulta, hogy Marcel Ciolacu miniszterelnök 56 évesen ismét apa lett, szúrta ki a Hotnews.

A miniszterelnöknek van egy felnőtt fia is, a 24 éves Andrei Filip.
„Soha nem rúgtam földön fekvő emberbe. Ahogy Florin Cîțut sem sértettem meg soha, úgy most Ciolacu miniszterelnököt sem fogom. De minden jót kívánok neki, főleg most, hogy újra apa lett" – mondta Teodorovici.Illusztráció: Pixabay
Arra a kérdésre, hogy van-e esélye Ciolacunak az elnökválasztás megnyerésére, Teodorovici hangsúlyozta, hogy a Szociáldemokrata Párt 1989 óta először nem jut be a második fordulóba, ha a miniszterelnök a szociáldemokraták jelöltje lesz.

„Most volt a pápánál, az Athosz-hegyen, ki tudja! Nem tudom, hova mehetne még? Talán Tibetbe! Mindent, amit tesz, nagyon jól álcázva teszi, és ez sok pénzt jelent. Amikor van egy személyes esemény, és neki van néhány, de a lakosság és a sajtó nem tudja meg, az azt jelenti, hogy sok-sok millió eurót fizettek azért, hogy eltitkolják!" – mondta Teodorovici.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?