banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Online lehet feliratkozni az iskolaigazgatói versenyvizsgára

Szerdától kezdődően lehet feliratkozni az iskolaigazgatói és aligazgatói tisztségek elfoglalására meghirdetett versenyvizsgára, a feliratkozás ezen az online felületen zajlik, tájékoztatott a tanügyminisztérium.

Ez az egyik első lépés az állami tanügyi intézmények menedzsmentjének digitalizálása és hatékonnyá tétele felé, vélekedett közleményében a minisztérium az Agerpres szerint. Az érdeklődőknek szeptember 26-án éjfélig kell az online platformon bejelentkezniük és (digitális formátumban) feltölteniük a feliratkozáshoz szükséges iratokat a nap bármely órájában.

A felhasználói fiókot egy e-mail-cím megadásával lehet létrehozni, és a hozzáférési utasításokat elküldik erre a címre. Miután bejelentkezett a platformra, a jelölt hozzáférhet a Regisztráció űrlaphoz, ahol kitölti a kért adatokat. A pályázat elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben értesítik a jelentkezőt, derül még ki a közleményből.

Ha a jelentkezését elfogadták, a pályázó beléphet a dosszié részbe, ahol fel kell töltenie a kért dokumentumokat. A regisztrációs időszak végéig (szeptember 26., 23:59) hozzáadhat, törölhet és módosíthat a dossziéban, amennyiben nem nyomja meg a Küldés gombot.

A beküldött dossziékat szeptember 27-29-én mérik fel a bizottságok, a kiértékelésről október 7-éig értesülnek a pályázók. Az írásbeli vizsgát 2021. október 15-én tartják. Az eredményeket október 20-án hirdetik ki, ezt követően az interjúkra november 15-e és december 8-a között kerül sor.

A pályázóknak legalább 7-est kell elérniük mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgán. A végleges eredményeket december 17-én hirdetik ki, a kinevezésekre 2022. január 10-től, a 2021-2022-es tanév második félévének kezdetétől kerül sor. 

(Címlapi illusztráció forrása: pixabay.com)

banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?