FRISSÍTVE – Nyoma veszett egy testvérpárnak, végül megtalálták a gyermekeket

Nagy erőkkel keres a rendőrség két kisfiút, akiket a szüleik az állatok őrzésére küldtek ki a mezőre, de nyomuk veszett. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 12 és a 14 éves fiú megtalálásában.

A rendőrök, csendőrök, tűzoltók és önkéntesek is részt vettek a keresésben. Szerencsére a környéken élők információi alapján kedden este sikerült megtalálni a 12 éves és 14 éves fiút.

Annyit lehet tudni, hogy a szüleik az állatok felügyeletére küldték ki a két kiskorút a településükhöz közeli mezőre az Argeș megyei Ștefănești városa melletti Golești környékén, ám a két gyermeknek nyoma veszett.

Eltűnésüket a rendőrségen is jelentették, a hatóságok pedig a lakosság segítségét kéri, hogy aki bármit tud a két kiskamasz hollétéről, vagy látták őket valahol, akkor hívják az ingyenesen tárcsázható 112-es egységes segélyhívószámot vagy jelentsék a legközelebbi a rendőrőrsön, illetve Ștefănești város rendőrségét is hívhatják a 0248/265-185-ös telefonszámon.

Az idősebbik, 14 éves Cioneag David Ioan 140 cm magas, 42 kilogramm testsúlyú, barna szemű, sötétbarna, rövidre vágott hajú. Eltűnésekor fekete rövidnadrágot, zöld trikót és fekete színű, kék mintás gumipapucsot viselt.

Öccse, a 12 éves Cioneag Radu Constantin 100 cm magas, 30–40 kilogramm, zöld szemű, rövidre vágott, barna hajú. Eltűnésekor piros rövidnagrágot, fekete-narancssárga trikót és fekete színű, sárga mintás gumipapucsot viselt.

Az Argeș megyei rendőrség közlése szerint a Ștefănești városi rendőrség folytatja a nyomozást a testvérpár után.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?