Négy baróti férfi veszítette életét egy teherautóval történt frontális ütközésben

Négy Kovászna megyei, baróti férfi veszítette életét péntek reggel egy közlekedési balesetben Brassó megyében, Szászveresmart (Rotbav) Szászmagyarós (Măieruș) felőli kijáratánál.

A Brassó Megyei Rendőrség közölte, hogy a személyautó, amelyben a négy férfi utazott, frontálisan ütközött egy tehergépkocsival.

Fotók: brasov.net

„Az első adatok szerint mind a négy áldozat Kovászna megyei, a kollégáim még nem ellenőrizték az autóban található iratokat, de kapcsolatba léptek az egyik áldozat rokonával, aki arról tájékoztatta őket, hogy mind a négyen barótiak voltak” – jelentette Alina-Maria Ivan rendőrségi szóvivő.

A baleset helyszínére négy rohammentős egység sietett ki, egy műszaki mentésre alkalmas jármű, valamint két tűzoltóautó. Mint kiderült, a négy áldozat holtteste közül kettőt csak a különleges egység tudott kiszabadítani a roncsból.

A baleset okának felderítése még folyamatban van, de az első információk szerint a teherautó sofőrje elaludhatott a volánnál, az autó átsodródott az ellentétes sávra, így ütközött frontálisan a szabályosan közlekedő személyautóval.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?