Mozga Gábor lett a MOL Románia ügyvezető igazgatója

Mozga Gábort nevezték ki a MOL Románia új ügyvezető igazgatójának. Ene Camelia 17 év után december 31-én befejezte MOL-os pályafutását, karrierjét a cégen kívül folytatja – írja közleményében a vállalat.

„Az elkövetkező időszak mérföldkövet jelent a MOL Románia növekedési útján. Szolgáltatásainkat úgy fejlesztjük, hogy ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek megfeleljenek, és olyan technikai megoldásokat integrálunk, amelyek által személyre szabottabb ügyfélélményt biztosíthatunk. Alkalmazkodóképesek, innovatívak maradunk és megőrizzünk ügyfélközpontú hozzáállásunkat, annak érdekében, hogy fenntartsuk a MOL egyedi, megkülönböztetett márkaidentitását. Örömömre szolgál, hogy a MOL Románia elkötelezett csapatát ebben a fejlődési szakaszban vezethetem. Camelia munkája alapvető fontosságú volt a vállalat eddigi növekedésében. Őszintén hálás vagyok az elhivatottságáért, és további sok sikert kívánok neki” – mondta Mozga Gábor, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

Fotó: MOL

Mozga Gábor kiterjedt tapasztalattal rendelkező szakember, különös tekintettel az értékesítési és működési stratégiák kidolgozásának és kivitelezésének területén. 2019-ben csatlakozott a vállalathoz, azóta vezetőként a MOL-csoport kiskereskedelmi és értékesítési osztályának 9 országot érintő fejlesztéséért és irányításáért felelt.

Az elmúlt évben Lengyelországban irányította a MOL-csoport eddigi legnagyobb kiskereskedelmi akvizíciójának az integrációját, a „Lotos” hálózat „MOL Polskává” történő átalakítását. Közgazdasági egyetemi végzettséggel rendelkezik, jelentős tapasztalatokat szerzett kereskedelmi és pénzügyi területeken. Több mint két évtizeden át dolgozott nagy FMCG vállalatok igazgatótanácsaiban.

A MOL Románia a MOL-csoport egyik leányvállalata, ugyanakkor Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, 27 éves jelenléttel a hazai piacon. A MOL Románia gazdag termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkezik az üzemanyag, kenőanyag, petrolkémiai termékek és bitumen forgalmazása területén. A vállalat 241 töltőállomást működtet, valamint két üzemanyagraktárt Mezőtelegden és Gyurgyevóban (Giurgiu), és egy LPG terminált Mezőtelegden. A mintegy 258 alkalmazottat foglalkoztató MOL Románia székhelye Kolozsváron van, emellett Bukarestben és Aradon is rendelkezik kihelyezett irodákkal.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?