Minősített emberölés miatt bíróság elé került a kanapéba rejtett halott kislány gyilkosa

Bíróság elé került a férfi, akit azzal vádolnak, hogy megölt egy 12 éves kislányt, és holttestét egy kanapéba rejtette. A vád minősített emberölés.

Az ügyészség nem közölte a vádiratot, de az ügyet október 4-én iktatták a bukaresti bíróságon.
A
kislány családjának három tagja, köztük Monica Simona Iftimovici – az áldozat édesanyja és a vádlott élettársa – polgári félként csatlakozott az ügyhöz, és 200 ezer eurós kártérítést követelnek.A vádlott | Fotó: Alina Gorghiu Facebook oldala
„A 12 éves kislány gyilkosa, Marcel Șerbuc ellen
minősített emberölés és rablás miatt emeltek vádat. Legalább 20 év börtönbüntetésre számíthat, tekintettel a bűnvádi eljárás során elmondott hazugságaira. A nyomozók arra a következtetésre jutottak, hogy miután kirabolta a 12 éves kislányt, ellopta az ékszereit, hogy bebiztosítsa a szökését, megölte áldozatát, és két zsákban a kanapé alá rejtette.'' – mondta Adrian Cuculis ügyvéd.
Amint arról beszámoltunk,  műanyag zsákba csomagolt, oszlásnak indult holttestet június 3-án találta meg egy bukaresti lakás tulajdonosa, miután az albérlői elhagyták az ingatlant. A fővárosi törvényszéki ügyészség hivatalból eljárást indított az ügyben, és a holttestet az Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) szállították. Az itt végzett genetikai vizsgálat nyomán kiderült, hogy a holttest egy 12 éves, erőszakos halált halt lányé. Úgy tudták azonosítani, hogy a genetikai profilját összehasonlították az apja genetikai adataival.

A lány eltűnését korábban a biológiai apja jelentette. A lány az anyjával és annak élettársával élt Bukarestben, egy negyedik kerületi tömbházlakásban

Nyilvánosságra került egy felvétel az anya és az élettársa között, Marcel Șerbuc azt állította, nem akarta bántani a kislányt, de spontán konfliktusba keveredett vele, meglökte és a fürdőszobában a kádba ütötte a fejét.
A gyilkosság után az anya és
az élettársa elhagyták az országot. A nek Spanyolországban bukkantak a nyomára, miután ráismertek a munkatársai. Később egyedül érkezett Romániába, hogy a nyomozók kihallgassák. Az élettársát Hollandiában tartóztatták le, és augusztusban adták ki Romániának.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?