banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Meleg koraőszt jósolnak

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta az előrejelzését a következő négy hétre, az augusztus 21. és szeptember 18. közötti időszakra. A meteorológusok a szokásosnál melegebb hőmérsékletet jósolnak szeptember elejére.

A meteorológusok szerint augusztus 21. és 28. között a hőmérséklet egész Romániában, de különösen a déli régiókban magasabb lesz az időszakra jellemzőnél. A csapadék minden régióban kevés lesz, de leginkább a hegyvidéki területeken – írja a Digi24.

Fotó forrása: Pexels

Augusztus 28. és szeptember 4. között a déli, keleti és délkeleti régiókban a szokásosnál magasabb lesz a levegő átlaghőmérséklete, míg az ország többi részén a szokásoshoz közeli értékek lesznek ebben az időszakban.

A Kárpátokon belüli területeken, de különösen az Erdélyi-szigethegységben és a Keleti-Kárpátok északi részén sok csapadékra kell számítani, míg a többi térségben a megszokott mennyiség várható ebben az időszakban.

Szeptember 4. és 11. között a déli és keleti régiókban kissé melegebb lesz az időszakra jellemzőnél, máshol pedig a normálishoz közeli értékek lesznek. Nagyobb mennyiségű csapadék nem várható.  

Szeptember 11. és 18. között a hőmérséklet a déli, keleti és helyenként a középső régiókban átlagosan kissé magasabb lesz a szokásosnál, egyébként pedig általában a szokásoshoz közeli lesz.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?