Meghalt a tévedésből megmérgezett harmadik kislány is

Meghalt a harmadik kislánya is annak a nőnek, aki a hétvégén egy túl erős féregtelenítővel kente be a gyermekei fejét, hogy elpusztítsa a tetveket – jelentette hétfőn a stiripesurse.ro portál a România TV-re hivatkozva.

A kép illusztráció | Fotó: AgerpresMint arról beszámoltunk, a tragédia szombaton történt a Brassó megyei Szászugrán, ahol egy nő a juhok féregtelenítésére használt vegyszerrel kente be a 7, 8 és 9 éves kislányok haját, mert fejtetveket fedezett fel, és el akarta pusztítani a parazitákat. A vegyi anyag azonban emberi használatra nem alkalmas, mert már a bőrrel való érintkezés is mérgezést okoz.

A legkisebb és a legnagyobb lány olyan rosszul lett, hogy a kiérkező rohammentősök már nem tudták újraéleszteni őket, a középső gyereket, az anyjukat és a nagymamát pedig súlyos állapotban szállították kórházba. Sajtóhírek szerint azonban a harmadik kislány is meghalt hétfőre.

Beszámolók szerint a családfő az őrület határán van a történtek után, és azt mondta a környezetében lévőknek, hogy véget akar vetni az életének.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?