banner_mHDmzQnh_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_wHx3GucY_webbanner_300x250.gif

Marcel Ciolacu csak egészséget kívánt Liviu Dragneának

Egészséget kívánt a Szociáldemokrata Párt (PSD) volt elnökének, Liviu Dragneának az alakulatot jelenleg vezető Marcel Ciolacu, Dragneának a börtönből való távozásakor adott nyilatkozatát azonban nem kívánta kommentálni.

Ciolacu egy Facebook-bejegyzésben egészséget kíván Dragneának, aki - mint írja - nehéz időszakon van túl, és most minden bizonnyal nyugalomra van szüksége.

"A nyilatkozatait nem fogom kommentálni. Magánszemélyként joga van véleményt mondani. Az új PSD-t a továbbiakban is a román emberek valós problémái foglalkoztatják: az életszínvonal romlása, az áremelkedések, a fizetések és nyugdíjak befagyasztása és az uniós alapok lehívása körüli katasztrófa" - írja.

Liviu Dragnea csütörtökön szabadult a börtönből, miután a giurgiui törvényszék jóváhagyta feltételes szabadlábra helyezési kérelmét. A büntetés-végrehajtási intézetből való távozásakor Dragnea bíráló szavakkal illette a PSD-t. Azt mondta, az alakulat "operettpárttá" vált, jelenlegi vezetőit pedig gyáváknak nevezte. Úgy véli, az alakulatot "porrá verték", nincs már személyisége a pártnak, nincsenek vezetői, a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) "zsebében van". Kérdésre válaszolva azt is elmondta, akkor fog visszatérni a politikába, "ha lesz akivel és ha lesz akiért". 

banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?