banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

FRISSÍTVE – Kolozsvár: felgyújtotta a polgármesteri hivatal bejárati ajtaját egy férfi

Egy férfi felgyújtotta a kolozsvári polgármesteri hivatal bejárati ajtaját szombat este, majd távozott a helyszínről. Nem sokkal az eset után a rendőrök elfogták a tettest. FRISSÍTÉS: Egy 27 éves egeresi férfi gyújtogatott, akit a közelmúltban személyiségzavar tünetei miatt kórházban kezeltek.

A férfi előbb benzint öntött az ajtóra, majd felgyújtotta azt, a benzin a járdára is kifolyt.  A tettes nyugodtan sétált tovább az úton, mintha mi sem történt volna – írja a Știri de Cluj portál.

Un bărbat a dat foc uşii de intrare în Primăria Cluj-Napoca. Imagini via Info Trafic jud. Cluj

Közzétette: Ziua de Cluj – 2022. augusztus 20., szombat

A Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) vasárnapi közleménye szerint a kolozsvári tűzoltóság egy speciális járművevel avatkozott be, a lángokat azonnal eloltották. Szerencsére senki nem sérült meg az eset következtében.

A kolozsvári rendőrség csak 13 órával az eset után tájékoztatott az incidensről: „Szombat este 20 óra körül a rendőrség munkatársai arról értesültek, hogy egy férfi gyúlékony folyadékot öntött a városháza bejárati ajtajára és az előtte levő lépcsőre, majd meggyújtotta azt, ezzel pedig anyagi károkat okozott. Röviddel a bejelentés után a rendőrök őrizetbe vették a férfit, akit a Malom utcában találtak meg”.

FRISSÍTÉS: A 27 éves férfi korábban már megpróbált szemeteskukákat felgyújtani a városban. Kiderült, a közelmúltban kábítószer-fogyasztás és személyiségzavar tünetei miatt kórházban kezelték.

A tettest 24 órára őrizetbe vették, rongálás és garázdaság miatt indítottak eljárást ellene.

(Nyitókép: képernyőmentés a videóból)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?