banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Késtek a véreredmények, közben elmenekült az ittasan, bedrogozva balesetet okozó sofőr

Elmenekült az országból a férfi, aki karácsonykor ittasan és bedrogozva okozott közlekedési balesetet, amelyben életét veszítette egy polgármester. Nemzetközi körözést adtak ki ellene. A szabadnapok miatt késett a vizsgálati eredmény, ez hátráltatta előállítását.

Ittas volt, és kábítószereket is fogyasztott a sofőr, aki karácsony este okozott közúti balesetet, amelyben életét veszítette egy Olt megyei polgármester, másik négy személy megsérült. Illusztráció: Román RendőrségA biológiai mintavétel elemzésének eredménye a szabadnapok miatt késett, négy napba telt, amíg kimutatták, hogy a vétkes sofőr alkoholt és kábítószert is fogyasztott. Amikor az eredmény megérkezett, kiadták az elfogatóparancsot a nevére, ám a nyomozók szerint, ez idő alatt elhagyta az országot.

A férfi ellen emberölés és súlyos testi sértés miatt emelnek vádat. Az Olt megyei Grădinari polgármestere egy magán-mentőautóban volt, amikor a baleset megtörtént. Dialízisen volt a kórházban, és hazafele tartott, amikor az ütközés következtében életét veszítette.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

 

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?