Kályhába rejtette a lopott pénz egy részét a posta alkalmazottja

Házkutatást tartott a rendőrség szombat este a Román Posta autójából egy pénzeszsákot eltulajdonító férfi bukaresti lakásán. Az ellopott pénz egy részét a kályhában találták meg.

Persze, nem gyújtott be... | A kép illusztráció/PixabayAz Ilfov Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a chitilai rendőrség a bufteai ügyészség irányításával házkutatást végzett a pénzeszsák ellopásával gyanúsított férfi fővárosi lakásán, ahol 28 200 lejt találtak egy kályhába rejtve.

A rendőrség korábban közölte, hogy a 20 éves fiatalembert pénteken 24 órára őrizetbe vették, majd szombaton a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását. Ugyanakkor lopásról sikkasztásra módosították tettének büntetőjogi besorolását.

Kedd délben a Román Posta egyik pénzszállító furgonjának sofőrje jelentette, hogy miközben egy chiajnai utcában állomásozott, eltűnt a járműből egy összesen 278 ezer lejt tartalmazó zsák. Azt gyanították, hogy a sofőr kísérője lopta el a pénzt, aki maga is a Román Posta alkalmazottja. A 20 éves férfit péntek este fogták el Ploieşti-en.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?