banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Indul a strandszezon: Sepsiszentgyörgyön nyílik az élményfürdő

A kánikulai időjárás beálltával indul a sepsiszentgyörgyi strandszezon. Június 11-én, szombaton megnyitják a néhány éve élményfürdővé alakított városi strandot, amely naponta 9 és 20 óra között tart nyitva szünet nélkül. A jegyárak a tavalyi szinten maradnak.

Az önkormányzat differenciált díjszabást állapított meg a helyiek és más településekről érkezők számára. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat tájékoztatása szerint a város lakói által igényelhető Sepsi Card kedvezménykártya birtokában a strandra 24 lejért lehet belépni, szemben a más településekről érkező látogatókkal, vagy a kedvezménykártyával még nem rendelkező sepsiszentgyörgyiekkel, akiknek 48 lejt kell alkalmanként fizetniük. A kedvezményes jegy a sepsiszentgyörgyi kiskorúaknak, a 60 évnél idősebb, valamint a fogyatékkal élő személyeknek 10 lejbe, más településről érkezőknek pedig 20 lejbe kerül.

Fotó: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata

A strandszezonra 90 napos bérlet is váltható, ez 151 lejbe kerül a sepsiszentgyörgyieknek, 302 lej más településről érkezőknek. 101 lejbe kerül a kedvezményes bérlet a kiskorúaknak, a 60 évnél idősebbeknek és a fogyatékkal élőknek, 202 lej pedig a nem helybéli lakosoknak. A bérletek a városi uszodában és a Sugás SPA-ban is felhasználhatók. 16 óra után a helyi lakosok 15 lejes, a más településekről érkezők pedig 30 lejes áron válthatnak jegyet. A nagycsaládos kártyával rendelkező személyek továbbra is 75 százalékos kedvezményben részesülnek a teljes értékű jegy árából – sorolja a lehetőségeket a sepsiszentgyörgyi önkormányzat.

A Sepsi Card kedvezménykártya igénylésének feltétele az ideiglenes vagy állandó sepsiszentgyörgyi lakcím. Az igénylőlapot letölthetik a városháza oldaláról, majd kitöltve elküldhetik a secretariat@rekreativ.club címre. Mellékelni kell a személyi igazolvány, vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A kéréseket személyesen a Sepsi Arénában, illetve a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájában lehet letenni.

A sepsiszentgyörgyi strand rendkívül népszerű lett, amióta néhány éve élményfürdővé alakították: az úszómedence mellé kisebb medencéket, zubogókat, csúszdákat építettek. Háromszékről, de a szomszédos Hargita és Brassó megyékből is rendszeresen érkeztek strandolók. A sepsiszentgyörgyi strand öt különböző méretű, fűtött, köztük egy olimpiai méretű medencével várja a látogatókat, a teraszon pedig ételeket és frissítőket vásárolhatnak a látogatók.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?